Eerste keer lippen opvullen

- Dr. Editor
Eerste keer lippen opvullen

HOE VERLIEP MIJN EERSTE KEER LIPPEN OPVULLEN?

Hi,

In deze blog ga ik jullie meenemen in mijn ervaring over de eerste keer lip fillers. Misschien herken je jezelf hierin of ben jij degene die nog twijfelt om het te doen. Ik zou zeggen veel leesplezier en wellicht kan ik wat van je twijfels wegnemen door mijn ervaring te delen. Aan het einde van de blog vind je een leuke winactie, lees snel verder hoe je kans kunt maken!

WAT KAN JE VERWACHTEN VAN HET CONSULT?

Als Dr. Editor zijnde moest ik er natuurlijk ook een keer aan gaan geloven, want ó wat was ik nieuwsgierig geworden naar die spuitjes. Eenmaal op consult bij een van onze Faceland artsen heb ik mijn wensen uitgesproken. Ik wilde graag een meer symmetrische vorm en de lippen wat meer in verhouding. Een subtiel verschil, maar wel meer volume! En dit was mogelijk. Uiteraard heb je wat gezonde spanning, maar dit werd vrij snel bij mij weggenomen. Mijn lippen werden ingesmeerd met een verdovende zalf en 10 minuten later mocht ik al in de stoel gaan liggen.

HOE ZIET DE BEHANDELING ERUIT?

Nu is natuurlijk iedereen zijn pijngrens anders en ervaart iedereen de behandeling anders, maar ik kan wel vertellen dat ik het alles vond meevallen! De behandeling zelf gaat vrij snel en de arts neemt je mee in het proces van het prikken. Voordat ik het wist gaf de arts aan dat dit alweer het laatste prikje was.

Na de behandeling was er sprake van zwelling. Doordat er gaatjes worden gemaakt in de huid met de naald, er vloeistof wordt ingebracht en er na de behandeling wordt gemasseerd reageert de huid hier op. Ook de verdovende zalf geeft het effect dat de lippen wat gaan zwellen. No worries, dit is een normale reactie!

WAAR MOET JE OP LETTEN NA DE LIPBEHANDELING?

Er werd mij geadviseerd goed te koelen. Ook werd er wat Arnica zalf opgesmeerd, dit is een zalf die blauwe plekjes tegengaat. Eenmaal thuis ben ik direct met het coldpack van Faceland in de weer gegaan. Elk uur heb ik gekoeld, totdat ik naar bed ging.

De volgende ochtend schrok ik best wel toen ik in de spiegel keek, ik zag wat blauwe plekjes en wat waren mijn lippen groot! Niet gelijk in paniek schieten dacht ik toen, want je bent geïnformeerd dat dit zou kunnen gebeuren. In de nacht trek je namelijk veel vocht aan, waardoor je lippen in de ochtend nu eenmaal opgezwollen zijn. Ik heb mijn coldpack er weer bij gepakt en ben het koelproces gaan voortzetten.

Elke dag merkte ik dat de zwelling afnam en dat koelen niet echt meer nodig was. Ook de blauwe plekjes werden met de dag minder. Ik begon al steeds meer het uiteindelijke resultaat te zien en wat was ik blij! Nu de zwelling flink was afgenomen merkte ik wel dat ik een klein bobbeltje begon te zien in mijn bovenlip.

WAT KAN JE DOEN ALS JE LAST HEBT VAN BOBBELTJES?

Een bobbeltje is onschuldig en kan geen kwaad, dit is simpelweg een kleine ophoping van de filler. Door te masseren knijp je als het ware het bobbeltje kapot en verspreidt de filler zich weer netjes zonder dat het naar de verkeerde plek verplaatst. Na een week en met voorwaarde dat mijn lippen niet meer gevoelig waren, mocht ik gaan beginnen met masseren. Ik vond dit best spannend, want je wilt jezelf natuurlijk geen pijn doen. Daarom ben ik eerst even lekker lang gaan douchen en hierna ben ik voor de spiegel gaan staan. Met duim en wijsvinger heb ik het bobbeltje vastgepakt en ben ik ronddraaiende bewegingen gaan maken. En ja hoor! Hij was weg.

Als je hier nu ook last van hebt, maar je krijgt het zelf niet voor elkaar omdat je het toch wat spannend vindt, of omdat het bobbeltje toch wat hardnekkiger is, laat er dan gewoon even een arts naar kijken. Je kunt altijd binnen 2 tot 4 weken terugkomen voor een kosteloze controle afspraak bij jouw behandelend arts.

De zwelling is bij mij nu volledig weg en mijn lippen zijn mooi egaal. Ik ben super tevreden met het resultaat en ben fan geworden van deze behandeling! Misschien lig ik binnenkort weer in de stoel voor toch nog dat beetje extra. ?

Ik hoop dat jullie met plezier mijn blog hebben gelezen en dat wellicht wat van je vragen zijn beantwoord. Je kunt altijd nog even de veelgestelde vragenlijst doornemen op onze website! Ook kun je ons natuurlijk altijd bellen via 088 101 46 00.

Heb jij vragen aan Dr. Editor of heb jij interessante topics waar je graag over zou willen lezen? Laat het mij dan weten! Stuur een mailtje naar dr.editor@faceland.nl.

Volg  Faceland op social media om op de hoogte te blijven van alle deals en lanceringen van de blogposts!

Have a beautiful day!

Liefs,
Dr. Editor

DE ULTIEME EMAIL-CURSUS OVER SPIERONTSPANNERS & FILLERS

Alles wat je moet weten over injectables, rechtstreeks in jouw inbox!
Resultatenfoto’s, ervaringen van anderen en informatie over de behandeling zelf.

Schrijf je hieronder gratis in voor de vijfdaagse email-cursus.