De schaamlipcorrectie ervaringen van Britt

- Dr. Editor
De schaamlipcorrectie ervaringen van Britt

Schaamlipcorrecties zijn niet voor de poes. Of nou ja, eigenlijk wel natuurlijk. Influencer Britt van Vliet onderging een schaamlipcorrectiebij Faceland en bespreekt dit openhartig tijdens een documentaire vanaf 23 maart te zien op Videoland: ‘Tussen de lakens met Geraldine’. In de documentaire schijnt Geraldine Kemper licht op de seksuele emancipatie van de vrouw. Britt vertelt over de schaamlipcorrectie bij Faceland.

De schaamlipcorrectie

Britt: “Ik ben de persoon die graag open durft te zijn en taboes bespreekbaar maakt. En dat was voor mijn schaamlipcorrectie niet anders. Zo sprak ik openlijk over de operatie met vrienden en familie

maar ook op mijn Instagram en Tiktok. Ik heb me hier altijd hard voor gemaakt en het taboe bespreekbaar willen maken. Wie doet het anders, terwijl het SUPER belangrijk is?

“Er hangt zeker nog een taboe over deze behandeling en überhaupt over het hele “schaamlip” gebeuren”

Eerst had ik altijd last van een blaasontsteking, altijd last met strakke broeken, strings, lang zitten, lang lopen, fietsen, seksueel contact. Dit gebeurde continue en ik begon me er op een gegeven moment voor te schamen.

Dit dagelijkse ongemak is verholpen door de schaamlipcorrectie. De beslissing tot deze behandeling heb ik niet zomaar genomen – ik heb er 11 jaar lang over nagedacht en het werd tijd.

“Ik ervaarde altijd problemen bij mijn intieme zone”

Ik kreeg ontzettend veel reacties van vrouwen die dit probleem ook ervaren. Ik had vroeger niet echt iemand waarmee ik kon praten die hetzelfde hebben doorgemaakt of had en dat miste ik enorm! Mijn doel was dan ook die persoon te zijn voor meiden/vrouwen met wie je over ALLES kunt praten.

Niets is te gek. Dit trok veel vrouwen aan en daardoor heb ik echt heel veel reacties gekregen. Ook een van onze patiënten heeft haar verhaal gedeeld over de schaamlipcorrectie.

“Ze zochten iemand voor de schaamlipcorrectie”

Ik ben eigenlijk altijd al bezig geweest met het doorbreken van taboe’s. Zo ben ik te gast geweest bij een YouTube programma over moeilijke onderwerpen namelijk Jurre’s Date. Toen een vriendin een story doorstuurde dat Faceland op zoek was naar

iemand die een schaamlipcorrectie wilde ondergaan kwam op het perfecte moment. Ik reageerde en een paar dagen later hoorde ik dat ik mee mocht doen. Dit was iets van een maand na Jurre’s Date en kwam op het perfecte moment.

“Ik ben echt ontzettend goed en fijn behandeld door Faceland”

Een schaamlip verkleining is dé uitkomst geweest. Muriëlle van Engelen heeft mij behandeld en ik had hiervoor geen betere behandelaar kunnen wensen. Zij heeft mij echt goed begeleid, behandeld en ik kon altijd voor vragen bij haar terecht, ook na de behandeling en tijdens het herstel.

Het was in het begin wel eng, maar dat is logisch. Ik hou d al niet van naalden en dan is dit wel erg heftig, zeker bij je intieme zone. Achteraf viel alles REUZE mee. Ik kan zeggen dat ik er bijna niks van gevoeld heb en ik onwijs erg op mijn gemak ben gesteld tijdens de behandeling.

Schaamlipcorrectie voor en na

“Of ik tevreden ben met het herstel?” Ik ben enorm tevreden met het herstel. Het is nu 7 maanden later en ik kijk nog steeds vol bewondering in de spiegel. Ik ben mij nog elke dag bewust van het feit dat het geen pijn meer doet als ik zit of een string aantrek of een strakke broek. Na ongeveer 2 weken ben ik weer echt gaan werken en na ongeveer een maand kon ik alles weer een beetje oppakken. Na 5/6 weken kon ik alles weer zonder pijn of ongemak.

Schaamlipcorrectie voor en na

“Ik raad Faceland 100% aan”

Ik heb Faceland aangeraden onder mijn volgers op Tiktok en Instagram. Volgens mij hebben er ook meerderen een consult aangevraagd voor een schaamlipcorrectie. Een tip die Britt wil meegeven is, luister goed naar de behandelaar en wees niet eigenwijs. Het gaat om je vagina en dit is erg kostbaar.

Leef alle stappen en tips na en doe wat er gezegd wordt. Dan herstel je dan het snelst en kun je sneller genieten van het eindresultaat” aldus Britt. Wil je ook een schaamlipcorrectie ondergaan? Neem dan contact met ons op. Nog meer ervaringen lezen? Lees dan het verhaal van Zwanetta.

GIDS MET ALLES OVER DE SCHAAMLIPCORRECTIE

Wil jij een gids ontvangen met resultatenfoto’s, handige tips én alles wat je moet weten over de ingreep en het herstel? Vul dan hieronder je gegevens in en ontvang gratis de gids die al jouw vragen zal beantwoorden!

Schaamlipcorrecties zijn niet voor de poes. Of nou ja, eigenlijk wel natuurlijk. Influencer Britt van Vliet onderging een schaamlipcorrectiebij Faceland en bespreekt dit openhartig tijdens een documentaire vanaf 23 maart te zien op Videoland: ‘Tussen de lakens met Geraldine’. In de documentaire schijnt Geraldine Kemper licht op de seksuele emancipatie van de vrouw. Britt vertelt over de schaamlipcorrectie bij Faceland.

De schaamlipcorrectie

Britt: “Ik ben de persoon die graag open durft te zijn en taboes bespreekbaar maakt. En dat was voor mijn schaamlipcorrectie niet anders. Zo sprak ik openlijk over de operatie met vrienden en familie

maar ook op mijn Instagram en Tiktok. Ik heb me hier altijd hard voor gemaakt en het taboe bespreekbaar willen maken. Wie doet het anders, terwijl het SUPER belangrijk is?

“Er hangt zeker nog een taboe over deze behandeling en überhaupt over het hele “schaamlip” gebeuren”

Eerst had ik altijd last van een blaasontsteking, altijd last met strakke broeken, strings, lang zitten, lang lopen, fietsen, seksueel contact. Dit gebeurde continue en ik begon me er op een gegeven moment voor te schamen.

Dit dagelijkse ongemak is verholpen door de schaamlipcorrectie. De beslissing tot deze behandeling heb ik niet zomaar genomen – ik heb er 11 jaar lang over nagedacht en het werd tijd.

“Ik ervaarde altijd problemen bij mijn intieme zone”

Ik kreeg ontzettend veel reacties van vrouwen die dit probleem ook ervaren. Ik had vroeger niet echt iemand waarmee ik kon praten die hetzelfde hebben doorgemaakt of had en dat miste ik enorm! Mijn doel was dan ook die persoon te zijn voor meiden/vrouwen met wie je over ALLES kunt praten.

Niets is te gek. Dit trok veel vrouwen aan en daardoor heb ik echt heel veel reacties gekregen. Ook een van onze patiënten heeft haar verhaal gedeeld over de schaamlipcorrectie.

“Ze zochten iemand voor de schaamlipcorrectie”

Ik ben eigenlijk altijd al bezig geweest met het doorbreken van taboe’s. Zo ben ik te gast geweest bij een YouTube programma over moeilijke onderwerpen namelijk Jurre’s Date. Toen een vriendin een story doorstuurde dat Faceland op zoek was naar

iemand die een schaamlipcorrectie wilde ondergaan kwam op het perfecte moment. Ik reageerde en een paar dagen later hoorde ik dat ik mee mocht doen. Dit was iets van een maand na Jurre’s Date en kwam op het perfecte moment.

“Ik ben echt ontzettend goed en fijn behandeld door Faceland”

Een schaamlip verkleining is dé uitkomst geweest. Muriëlle van Engelen heeft mij behandeld en ik had hiervoor geen betere behandelaar kunnen wensen. Zij heeft mij echt goed begeleid, behandeld en ik kon altijd voor vragen bij haar terecht, ook na de behandeling en tijdens het herstel.

Het was in het begin wel eng, maar dat is logisch. Ik hou d al niet van naalden en dan is dit wel erg heftig, zeker bij je intieme zone. Achteraf viel alles REUZE mee. Ik kan zeggen dat ik er bijna niks van gevoeld heb en ik onwijs erg op mijn gemak ben gesteld tijdens de behandeling.

Schaamlipcorrectie voor en na

“Of ik tevreden ben met het herstel?” Ik ben enorm tevreden met het herstel. Het is nu 7 maanden later en ik kijk nog steeds vol bewondering in de spiegel. Ik ben mij nog elke dag bewust van het feit dat het geen pijn meer doet als ik zit of een string aantrek of een strakke broek. Na ongeveer 2 weken ben ik weer echt gaan werken en na ongeveer een maand kon ik alles weer een beetje oppakken. Na 5/6 weken kon ik alles weer zonder pijn of ongemak.

Schaamlipcorrectie voor en na

“Ik raad Faceland 100% aan”

Ik heb Faceland aangeraden onder mijn volgers op Tiktok en Instagram. Volgens mij hebben er ook meerderen een consult aangevraagd voor een schaamlipcorrectie. Een tip die Britt wil meegeven is, luister goed naar de behandelaar en wees niet eigenwijs. Het gaat om je vagina en dit is erg kostbaar.

Leef alle stappen en tips na en doe wat er gezegd wordt. Dan herstel je dan het snelst en kun je sneller genieten van het eindresultaat” aldus Britt. Wil je ook een schaamlipcorrectie ondergaan? Neem dan contact met ons op. Nog meer ervaringen lezen? Lees dan het verhaal van Zwanetta.

GIDS MET ALLES OVER DE SCHAAMLIPCORRECTIE

Wil jij een gids ontvangen met resultatenfoto’s, handige tips én alles wat je moet weten over de ingreep en het herstel? Vul dan hieronder je gegevens in en ontvang gratis de gids die al jouw vragen zal beantwoorden!