My Story: de behandeling van Annemijn

- Dr. Editor
My Story: de behandeling van Annemijn

Een behandeling bij Faceland: hoe gaat dat nou in z’n werk? Is het spannend? En wat kan je nou écht verwachten? Faceland Ambassador Annemijn weet daar alles van! Zij onderging een lip filler behandeling én kreeg persoonlijk advies over haar neuslippenplooi. Zo ervaarde zij dit.

SPANNING? NIET NODIG!

Met knikkende knieën zat ik in de auto onderweg naar mijn afspraak bij Faceland in Amsterdam. Het blijft spannend: naalden en artsen. Gezonde spanning zullen we maar zeggen, want wie mooi wilt zijn moet een klein beetje pijn lijden. Eenmaal aangekomen bij Faceland, viel deze spanning vrijwel direct van mijn schouders af.

Ik nam plaats in een mooie wachtkamer en kreeg een kopje koffie aangeboden van de front office medewerkster, die vervolgens gezellig een praatje kwam maken. Na een kleine 5 minuten wachten, was het grote moment daar: de behandeling. Mijn behandelaar haalde mij op uit de wachtkamer en ik mocht haar volgen naar de behandelruimte. Hier hebben wij voorafgaand aan de behandeling gekeken naar de mogelijkheden wat betreft mijn wensen.

OP JE GEMAK

M’n behandelaar was erg professioneel en heeft mij bepaalde behandelingen afgeraden, omdat dit niet het gewenste effect zou geven. In plaats daarvan hebben we gekeken naar andere mogelijkheden. We zijn samen tot het besluit gekomen om te beginnen met een klein beetje volume in mijn lippen, opgevolgd door wat kleine prikjes in mijn neusplooi.

LET'S GO!

Daar gaan we dan! Ik kreeg een flinke laag verdovende crème op mijn lippen gesmeerd, welke na een kleine 5 minuten voelbaar zijn werk deed. We hebben er bewust voor gekozen om de crème 20 minuten in te laten trekken, zodat het gebied goed verdoofd zou zijn. Na het inwerken van de crème hebben wij samen gekeken naar mijn wens en mogelijkheden wat betreft de vorm en volume van mijn lippen. Het advies was heel prettig! Ze stelde mij op m’n gemak en ik vertrouwde haar volledig door haar professionaliteit en eerlijkheid, iets wat ik erg belangrijk vind bij beslissingen als deze.

De lip filler behandeling zelf viel hartstikke mee! De arts was erg lief, stelde mij op m’n gemak en vroeg mij meerdere keren hoe ik mij voelde. Tussendoor heb ik meegekeken met een spiegeltje om het resultaat te kunnen beoordelen en om mee te bepalen waar er eventueel nog meer volume gewenst is. Op deze manier had ik zelf in de hand dat het resultaat volledig naar wens zou zijn aan het einde van de behandeling. Zo wilde ik bijvoorbeeld mijn cupido boog iets meer geaccentueerd hebben en iets meer volume in mijn onderlip, door een paar kleine prikjes was deze wens makkelijk te realiseren.

ALLES WERD BENUT

Na mijn lipfiller behandeling was er nog een klein beetje filler over. We hebben samen besloten om met de overige filler mijn neuslippenplooi een klein beetje op te vullen. Een klein prikje, maar het maakt een wereld van verschil in mijn gezicht! Het is natuurlijk ook heel fijn dat deze filler niet ‘opgemaakt’ wordt in de lippen wanneer deze goed genoeg gevuld zijn, maar er gekeken wordt naar andere opties. Mocht je de filler niet willen gebruiken? Dat is ook geen probleem!

"Een klein prikje maakte een wereld van verschil in mijn gezicht!"
— ANNEMIJN

MEER DAN TEVREDEN

Al met al ben ik ontzettend tevreden over mijn ervaring bij Faceland! Ik ben met name heel erg tevreden over mijn arts. Ik durf met hand op mijn hart te zeggen dat zij voor mij de perfecte arts is en zij er een vaste klant bij heeft. Twijfel je nog steeds? Nergens voor nodig! Gezonde spanning mag er natuurlijk zijn, maar uiteindelijk zul je versteld staan van het eindresultaat.

WIL JIJ, NET ALS ANNEMIJN, FACELAND AMBASSADOR WORDEN?

DE ULTIEME EMAIL-CURSUS OVER SPIERONTSPANNERS & FILLERS

Alles wat je moet weten over injectables, rechtstreeks in jouw inbox!
Resultatenfoto’s, ervaringen van anderen en informatie over de behandeling zelf.

Schrijf je hieronder gratis in voor de vijfdaagse email-cursus.